Özel: Tek suçu Erdoğan'ı yenmek olduğu için tutuklandı

img
HABER MERKEZİ - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasına dair "Tek suçu Recep Tayyip Erdoğan'ı yenmek olduğu için tutuklandı" dedi. 
 
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İsatanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından Çağlayan Adliyesi'nde açıklama yaptı. Özel, "Tek suçu Recep Tayyip Erdoğan'ı yenmek olduğu için tutuklandı. İki kumpasla karşı karşıyayız. Terör iddiasından tutuklama talebi reddedildi ama diğer dosyadan tutuklanmasına karar verdiler" dedi. 
 
Özel, "İstanbul'un iradesine kayyum atama ihtimalinin ortadan kalkması yönünden önemlidir. Başkanın hızla özgürlüğüne kavuşması için hem hukuki hem toplumsal itirazlar yapılacak. 4gündür Ekrem İmamoğlu için onların sokakları meydanları. Bugün Türkiye'nin dört bir yanında kilometrelerce kuyrukta bekleyen insanların bu sevgisi ve güveni düşü değil. Halka rağmen kimseye kumpas kurup onu oyun dışına itemezsiniz. Görevini sorumluluktan yardım alamazsınız" ifadelerini kullandı.